За мен

Величка Златкова има над 5 години професионален опит в областта на дигиталния маркетинг. Ескпертизата й е тясно свързана с организиране и провеждане на имейл кампании, управление на онлайн реклами, поддържане на бизнес профили в социалните мрежи и изграждане на маркетинг стратегии. Активно преподава в курсове по имейл маркетинг и участва в образователни програми като ментор.

Завършила е в УНСС бакалавърска и магистърска степен съответно със специалности „Икономика на търговията“ и „Финанси“. Преминала е през редица обучителни програми в различни направления от дигиталния маркетинг. Към момента работи над докторска дисертация в областта на омниканалната търговия.

Професионалната ѝ страст е свързана с маркетинга и търговските стратегии, но творческото писане е нейното второ „Аз“, което намира своя сцена в личен блог.
Определя себе си като проактивна личност с разностранни интереси и креативен мечтател, за който предизвикателствата са вдъхновение и възможност.

Величка е и лектор към Българска Дропшип Академия. Подготвила е специален онлайн курс, в който ще сподели кои са ключовите съставки в рецептата за ефективен имейл маркетинг.

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.