Повече за мен

Васил Клисарски започва кариерата си в онлайн търговията като дропшипър в eBay през 2015г. Тогава е повратната точка в неговия живот и моментът, в който напуска работа като продавач консултант и поема по пътя на предприемача и свободата. Той успешно развива няколко лични eBay магазина на два пазара – Англия и САЩ. През годините Васко е помогнал на над 200 души да започнат да продават в тази платформа. За него, обаче, тя е само началото и той изкарва няколко чуждестранни обучения за Amazon.

Лятото на 2017г. Васил установява, че дропшипингът в eBay е основополагащ онлайн бизнес, но не и нещото, с което иска да се занимава на пълен работен ден. Тогава започва да продава използвайки платформата на Amazon. Стартира с дропшипинг и постепенно започват да се отварят нови врати за него в онлайн пространството. Трупайки опит чрез дропшипинг и виждайки огромния потенциал в Amazon, той започва да тества нови онлайн бизнес модели като един от основните е да се свързва с американски оторизирани доставчици и производители, да купува тяхната стока на едро и да я изпраща в сладовете на Amazon.

Васил е амбициозен, отговорен, изпълнен с енергия и жажда за живот. Готов е на всичко да постига целите си. Обича да спортува, да покорява планинските върхове, да се забавлява.

След като завършва училище, започва да учи международна икономика и политика, но скоро осъзнава, че това не е неговото и в момента учи и се интересува от психология. Васил е посетил редица семинари за личностно развитие, презентационно майсторство и в последните 5 години инвестира непрестанно в информация и знания на онлайн търговия.

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.