За мен

Адрес:
Имейл:
Skype:
Телефон:

Повече за мен

Рифат Балъкчи (Рифи) е на 26 години и има повече от 3 години опит в Ebay дропшипинга. Страстта му са планините и фотографията. През свободното си време е сред природата, снима и обработва професионално снимки.

Рифи е изкарал обучения  по „Графичен дизайн“ „Фотография“ и “Photoshop”. Преди 3 години започва да прави презентации на тема “Обработка на продажбени снимки за онлайн търговия”. По този начин помага на много хора да разработят онлайн магазините си и да привличат нови клиенти с уникалните изображения, които създават. В онлайн курса си, Рифи представя една различна гледна точка за изображенията в дигиталния маркетинг и онлайн продажбите.

Той е маркетингов специалист към проектите „KidzWelcome” и „CrazyPhone”. Също така работи с клиенти на голям онлайн DIY магазин, където усъвършенства комуникационните си и продажбени умения.

Рифи е завършил и курс по “Презентационно майсторство”, което му позволява с лекота да води обучения и да участва като лектор в различни семинари. Сред любимите му теми са тези за личностното усъвършенстване: навиците, баланса в живота и психологията.

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.