За мен

Адрес:

Гр. Банкя, Улица Царибродска 21

Имейл:
Телефон:

Повече за мен

Ваня Павлова е Бакалавър “Международни отношения”, Магистър “Връзки с обществеността”, Сертифициран НЛП Практик от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър, основател и мениджър на “Българска Дропшип Академия” – професионална школа, провеждаща живи и онлайн обучения по електронна търговия; организира и единствените в България семинари по „Търговия на чужда и собствена в Амазон“.

Ваня е работила като визуален мърчандайзер в международна компания за облекло, но липсата на интелектуално развитие и еднообразните дейности я отекчават. Тя търси предизвикателства и обича да излиза от зоната си на комфорт, защото знае, че само там има растеж. Животът й се променя много през последните 4 години, когато решава да работи за себе си и да следва мечтите си. За кратко се занимава с директни продажби като развива най-големия екип в България и е наградена за първата жена Национален мениджър за цяла Европа. В този период тя открива страстта си да говори пред публика и да помага на хората да постигат осъзнаване на целите си и финансова свобода.

Днес, Ваня е предприемач и инвеститор, изградила е 3 успешни онлайн магазина в eBay в САЩ и Англия като първия открива още 2010г., докато е била в Америка. Тя пътува много по целия свят, тъй като интернет базираните дейности й дават тази свобода на време. Интересува се от start-up проекти и една от основните й цели е да допринася българското общество да се развива в крак с новите информационни тенденции. Ваня е помогнала на над 500 души в нашата страна да подобрят стандарта си на живот.

Освен като лектор на обучения по онлайн търговия, Ваня също така организира и води различни събития за личностно развитие и мотивация. Тя вярва, че човек се учи и усъвършенства през целия си живот, затова чете много книги и посещава ежемесечно курсове и семинари по реторика, НЛП, психология, език на тялото, духовно израстване, финансова грамотност, комуникация и пр. В желанието си да дава стойност на българското общество, тя създава безплатни образователни видеа на различни теми, които споделя в социалните мрежи и youtube канала си.

Ваня обича хората и вярва в техния безграничен потенциал. Тя се стреми да бъде позитивният пример за подръжание, който да вдъхновява малки и големи да бъдат, правят и имат всичко, което заслужават. Тя е доказателство за това, че с ежедневни действия, готовност за промяна и силна вяра в себе си и неограничените възможности на живота, всяко желание се превръща в реалност.

Нейна любима мисъл са думите на Джим Рон: „Ако искаш да промениш света, първо промени себе си!“

 

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.