За мен

Адрес:

Гр. София

Website:
Имейл:
Skype:
Телефон:

Повече за мен

Мартин Томов е завършил висше образование в УАСГ – специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. Работи по специалността си в продължение на 6 години, но желанието му за развитие, съчетано с липсата на удовлетворение от работата му, го кара да я напусне.
Започва да се занимава със собствен онлайн бизнес – в началото в свободното си време, след това му се отдава изцяло и има няколко магазина в eBay в САЩ с над милион оборот.

Мартин работи с различни партньори – както в Щатите, така и в Китай. Вярва, че най-голямото ограничение пред всеки бизнес е собственикът му – през последните години е имал близък контакт с много хора, искащи да развиват или вече развиващи собствени магазини и се е убедил, че единствената разлика между истински успешните и останалите е времето и енергията, вложени в работа върху себе си.

Скоро след като напуска работата и се отдава изцяло на бизнеса си, се оказва в ситуация да изкарва 15-20 пъти повече, отколкото е била заплатата му няколко месеца по-рано. Това му е показало недвусмислено необходимостта да работи върху изграждането на правилен начин на мислене (mindset) и придобиването на необходимите умения, за да може успехът му да бъде устойчив.

Воден от желанието си да се развива в областта на e-commerce завършва магистратура по Дигитален Маркетинг, където се затвърждава интересът му към Social Media Marketing и SEO. Има собствен сайт, опериращ на българския пазар и продаващ собствена стока.
Вярва, че има по-добър начин за правене на бизнес. Да не се мисли само за собствения успех – често дори и за сметка на останалите, а да се работи за подобряването на средата. Да се споделят информация, техники, стратегии и добри бизнес практики – защото подобряването на цялостната среда е единственият начин да гарантираме дългосрочен успех и за самите себе си.

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.