За мен

Адрес:
Имейл:
Skype:
Телефон:

Повече за мен

Денис Топов е основател на дигиталната агенция, предлагаща всички дигитални услуги – изработка, поддръжка и управление на сайтове, създаване и управление на онлайн реклама във Facebook & Instagram, поддръжка на социални мрежи и цялостно онлайн присъствие. Денис е бил ръководител на различни проекти, изработил е и поддържа повече от 20 сайта, управлява онлайн рекламите на над 10 фирми и организации.

Денис вярва, че “Бъдещето е онлайн, а интернет е новата реалност”. От тук идва и неговия дениз: “Клиентите ви са онлайн. Бъдете и вие!

Денис е бакалавър по “Химия и Фармация” към Софийския Университет и практикуващ учител по химия в Математическата гимназия в София. Той е изкарал още допълнителни обучения по “Реторика и публична изява”, “Психология и педагогика”, “Статистика и Програмиране”, както и “Фейсбук Маркетинг”. Неговите умения и опит се простират в доста сфери, но е фокусиран най-вече върху ИКТ, потребителски интерфейс, социални медии, продажби, дигитален маркетинг, Biz Development, стартъпи и развитие на бизнеса.

Денис е още писател и автор на две книги: “Огледални чувства”,2016г. и “Убийство по милост”,2018г. . Писането е негова страст. Той е спечелил и няколко награди в международни конкурси по писане. Денис е визионер, отдаден на 100% на работата и проектите си, целеустремен и  амбициозен; обича да работи в екип.

Денис е и обучител към Българска Дропшип Академия като с удоволствие споделя богатия си опит и знания в онлайн курса за facebook. Той помага на всеки, който иска да изгради силно онлайн присъствие в най-популярната социална мрежа; дава работещи решения за бизнеси и индивидуални клиенти като създава маркетинг стратегии, адаптирани за конкретни продукти и услуги.

Изпрати съобщение

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.