За нас

Лорем ипсум един два три пъти.

Postal Address:

127 Elizabeth St 10013 NY New York USA

История

Българска Дропшип Академия е професионална школа, провеждаща живи и онлайн обучения по електронна търговия. Екипът се състои от професионални дропшипъри с богат опит в сферата на онлайн продажбите. Всеки един от обучителите успешно развива своя личен онлайн бизнес. Целта на Академията е да предаде тези знания и на Вас!

Ваня Павлова е един от основателите и мениджър на Българска Дропшип Академия. Тя прави дропшипинг и продава успешно в Англия и САЩ повече от 3 години. Ваня е водещ лектор на различни събития за личностно развитие и мотивация, както и професионален обучител по онлайн търговия в eBay. Тя е още:

Дипломиран Бакалавър “Международни отношения” към УНСС
Дипломиран Магистър “Връзки с обществеността” към УНСС
Сертифициран НЛП Практик от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър, НЛП България и Българска Коучинг Академия.

Станислав Йорданов е съосновател и CEO на Българска Дропшип Академия. Развива няколко корпоративни идентичности като Маркетинг Мениджър. Има над 10 години опит в областа на рекламата (ТВ, Радио и дигитална реклама). Работи за големите български компании като Теси, Белла България, Sun system.

Успешно развива както дропшипинг в eBay, така и FBA, Дропшипинг в Амазон и води обучения на тези теми.

Дипломиран Бакалавър „Маркетинг и Мениджмънт“ към СА Д.А. Ценов
Сертифициран НЛП Практик и Мастър Практик от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър, НЛП България и Българска Коучинг Академия.

Умения

Development 90%
Design 80%
Marketing 70%
WordPress & PHP 44%
After Effects 94%

Send a message

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт съгласно GDPR.