My Cart 0
My Cart 0

УЧИ И ПЕЧЕЛИ С НАС

ПЪРВИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ECOMMERCE, ДАВАЩИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ПРИДОБИВАНЕ НА НОВИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ, КАКТО И ЗАТВЪРЖДАВАНЕ НА ВЕЧЕ ПРИДОБИТИ ТАКИВА.

Практически двудневни обучения на живо

Тренингите ни по онлайн търговия предоставят ценни съвети и утвърдени тактики за стартиране и развитие на успешен онлайн магазин в платформите на eBay, Amazon и Shopify.

Целта ни е да запознаем участниците с най-добрите и доказано работещи бизнес инструменти, да дадем нужните знания и умения, с които да повишат стандарта си на живот, работейки за себе си.

Специални гост-лектори от чужбина

Маор Амар, собственикът на TripleMars и един от първите дропшипъри в света, реализирал над 1 000 000 продажби в eBay, дойде от Израел специално за обучението на Българска Дропшип Академия. Той представи нови техники за ескалиране на бизнеса, както и инструменти за повече продажби.

Леон Директович е друг специален гост-лектор в два дни от обучение “eBay Dropshipping”. Отново той пристигна от Израел, за да даде своите знания на българската публика. Леон показа своя софтуер за бързо и лесно откриване на печеливши продукти с висок марж. Също така обясни подробно как се пишат продажбени заглавия, така че обявите да излизат на първи страници при търсене.

Българските дропшипъри получиха много добавена стойност и останаха впечатлени от големината на личните магазини на двамата лектори, както и от възможностите, които търговията в Интернет предлага.

най-добрите обучения за производители и дистрибутори

Ето така се работи най-добре, не мислите ли? Възможно е, запомнете това! Особено, ако имате смелост да рискувате и да започнете да продавате в Amazon. Лесно е!

Много производители и дистрибутори се възползваха от възможността да се научат как да се свържат с Китайски доставчици и да изпратят стоката си в складовете на гиганта Amazon.

Нашето специализирано обучение по FBA (Fulfillment by Amazon) е подходящо както за хора, на които им предстои да намерят продукт и да създадат бранд, така и за компании с налична стока и изграден бранд.

Обученията за FBA могат да изстрелят малкия ви или среден бизнес в България до висините на търговията в Западна Европа и САЩ, където да продавате неограничено! Самият Amazon върши всичко вместо вас –  грижи се да пакетира и изпраща стоката, да ви дава отчети, да обслужва клиентите ви.

Благотворителни събития по самоусъвършенстване

Ние от екипа на Българска Дропшип Академия вярваме, че всеки човек е творец на собствения си живот, но също така може да оказва влияние и върху живота на другите; може да допринася за една позитивна промяна в света като цяло.

КАК ЛИ?
Като ДАВА от себе си – внимание, време, пари, енергия, знания, подкрепа, любов. Ключът е в даването, а не във вземането! Когато човек ДАВА без да очаква нещо в замяна, той се променя духовно и израства.

Това е една от причините да подкрепяме легитимните благотворителни и доброволчески инициативи с кауза. Ваня, Станислав и някой от другите лектори по дигитален маркетинг участват често като лектори и организатори на различни семинари, презентации и обучения в организацията “Учи и Споделяй”. Всички средства от тези трейнинги се даряват за деца и тийнейджъри в неравностойно положение, желаещи да участват в Семинари Инсайт.

Обучение ОТ ЕКСПЕРТИте ни по дигитален маркетинг

Единственото обучение на живо, което е еднодневно, но за сметка на това доста интензивно, защото включва богата гама от информация за начинаещи в сферата на онлайн маркетирането в социалните мрежи.

Както казва Бил Гейтс: “Ако бизнесът ти не е в интернет – скоро няма да имаш бизнес”. И е абсолютно прав, защото онлайн достигаш до много повече хора и то с малко пари за реклама.

Нашият екип от експерти по Instagram и Facebook, Email Marketing, Google реклама и продажбени изображения предават своя опит по лесен и разбираем начин, така че всеки, който има цел да разпространи бизнеса или услугата си онлайн, да може да я постигне със собствени усилия, вместо с плащане на скъпи маркетингови агенции.

КОЛКО ОБУЧЕНИЯ, КОЛКО АМБИЦИОЗНИ ХОРА, КОЛКО СТЙНОСТ, КОЛКО ПРОМЕНЕНИ ЖИВОТИ ... ВИЖ САМ НАШАТА ГАЛЕРИЯ 🙂 ​