Количка 0
Количка 0

Създаване на Amazon FBA бизнес – Безплатно (ОНЛАЙН КУРС)

Създаване на Amazon FBA бизнес – Безплатно (ОНЛАЙН КУРС)

bdsa-amazon-FBA-business-level1-free
25
юли, 2020

 

Преди всичко искам да споделя,

че в това обучение, информацията е една от най-подробните, която е базирана на опит и знания.

 

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУРСА

Общо обучение: 4 урока

Модул 1 – Анализ на ниша и избор на продукт. Калкулиране на разходи и приходи.  0/1

Видео урок в който ще научите, чрез практически пример, как да направите по най-добрия начин, един от най-важните етапи в Amazon FBA бизнеса. Преди всичко, както във всеки един бизнес, така и в този, анализите и изборът на продукт са изключително важни, поради това, аз съм избрал да ги правя чрез най-добрите за мен инструменти, за които ще научите и Вие. Трябва да знаете, че, ако имате правилните инструменти, но нямате стратегия за това, как да ги използвате, тогава трябва да създадете такава възможно най-скоро. Тук обаче не е нужно да изграждате, защото тук ще научите чрез видеозапис за такава. Ще научите за инструменти, изчисляващи приходи, разходи (включително и за FBA Private Label) и профит. Ще разберете, как да доставите стоката от Китай, къде да я складирате и маркетплейс, в който може също така да я продавате - Sonman.
  • 1.

Модул 2 – Търсене, комуникация, покупка и изпращане на предмет от Alibaba.com / България   0/2

Модул от видео курс в който ще изгледате пример за търсене на предмет по един от най-добрите начини за мен лично. Ще изгледате, как да комуникирате с производители от Китай и етапите от закупуване на предмет – мостра от Alibaba.com. Ще научите от къде да закупите и как да създадете фирмен префикс - GTIN и UPC от GS1. Ще разберете как да доставите предмета от Китай до България или до складовете на Amazon в Европа и също така, как да доставите стоката от България до складовете на Amazon в Европа.
  • 1.
  • 2.

Модул 4 – Създаване, верификация на VAT и насоки за oсчетоводяване. Плащания от Amazon  0/1

В този видео урок ще научите, кога да стартирате процедурата по регистрация на VAT, фирми, които могат да регистрират VAT номера на вашата фирма в Европа и как да верифицирате този номер в Amazon. Ще разберете информация за това, кой разход къде се осчетоводява и КАК ДА СПЕСТИТЕ ДО 4% от такси върху парите, които ще получавате от Amazon.
  • 1.

Лектор/Ментор

Admin bar avatar

Марин Рупанов

Amazon FBA Expert

Марин Рупанов е лектор с над 8 години опит в развитие на онлайн бизнес, SEO консултант, уеб разработчик и основател на агенция за консултантски услуги Марбиз ЕООД. Основател на компания продаваща чрез FBA достигнала в първата година до блестящи резултати. Избиран за един от най – добрите лектори на обученията, които e водел за изграждане на бизнес в Amazon и eBay с над 95% резултат и успеваемост от страна на курсистите. Той също така изучава задълбочено маркетплейси като Amazon, eBay, Walmart и Etsy, като той самият разработва маркетплейс за САЩ и за над 5 държави в Европа.