Количка 0
Количка 0

започни своето бизнес приключение с Shopify Дропшипинг

Създай уебсайт за електронна търгвия, с който да разпространяваш своите продукти и услуги глобално!

Да печелиш от собствения си сайт

Ако си предприемач, който иска да влезе в пространството на електронната търговия, но нямаш ресурси за управление на производството, доставката и изпълнението на поръчките, тогава дропшипингът може да бъде чудесна опция за теб!

Като дропшипър, ти си спестяваш главоболията от управлението на инвентара. Когато онлайн магазинът ти продава даден артикул, поръчката се изпраща на трета страна (т.е. твоя доставчик), който след това я изпраща директно на купувача. Не е нужно да докосваш продукта и плащаш само за това, което продаваш! Представяш ли си колко много предварителни разходи си спестяваш по този начин?

Стартирането на уебсайт за дропшипинг е изненадващо просто в днешно време. Благодарение на решения като Shopify, създаването на личен онлайн магазин отнема няколко дни. В нашите курсове за Shopify дропшипинг ще научиш всичко за намирането на ниша, снабдяването с продукти за конкретния пазар и отварянето на виртуален каталог. 

Дали да започна Дропшипинг с Shopify?

Започването на дропшипинг бизнес с Shopify е изненадващо лесно и изисква много малко предварителни инвестиции. Отдели време, за да намериш продукт и след това създай сайт, като използваш платформата на Shopify. Оттам експериментирай с различни маркетингови методи и виж кои тактики успешно стимулират трафика и продажбите. Когато всички тези стъпки се изпълнят правилно, ще можеш да управляваш печеливш дропшипинг бизнес!

Shopify е една от най-популярните платформи за онлайн търговци. Това е така, защото Shopify е Dropshipper-friendly, което означава, че платформата е пригодена специално за дропшипинг. Един пример е Oberlo – приложение за дропшипинг, което работи изключително добре с Shopify. Също има отлични функционалности, които позволяват да създадеш бизнес за електронна търговия, а не просто уебсайт. Shopify разполага и с функции за управление на вашите продажби, маркетинг и плащания.

КАкво е важно?

Стартирането на дропшипинг бизнес и успешното стартиране на такъв са съвсем различни неща! Можеш да стартираш и изградиш уебсайт за дропшипинг в Shopify за няколко часа – буквално. Но постоянното управление на трафика и продажбите изисква да се работи всеки ден в продължение на седмици (дори месеци или повече).
Да, при дропшипингът няма да се налага да управляваш физически инвентар, но някои задачи все още изискват твоето участие. Такива задачи включват:
– Комуникация с доставчици
– Обслужване на клиенти
– Върната стока
– Маркетинг и реклама

ТЪРСИШ ЛИ ИСТИНСКИ И ДЪЛГОСРОЧЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА ГОДИНИ НАРЕД?

Дойде време, в което е наложително да си онлайн, ако искаш да изкарваш пари. Shopify ти дава възможност да създадеш своята онлайн империя със собствен сайт за търговия, над който ти имаш пълен контрол!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ SHOPIFY Дропшипинга?​

много функционалности

Shopify е много добре разработена платформа и всичко е страхотно оптимизирано. Това прави вашия сайт бърз, което води до повече продажби. Shopify предлага много начини за разплащане и е лесен за използване. Приложенията за Shopify са едни от най-използваните за дропшипинг.

Пълен контрол

В дългосрочен план, Shopify е един от най-добрите избори за развитие на онлайн магазин. Това е така, защото ти имаш пълен контрол над сайта си - ти определяш каква да бъде стратегията ти, колко трафик и продажби да имаш БЕЗ да зависиш от политиките на големите платформи като Amazon и eBay.

Безкрайни възможности

Можеш да печелиш неограничено години напред, ако избереш правилен продукт, който да заредиш в сайта си от Aliexpress или вътрешен доставчик. Когато разрастнеш магазина си достатъчно може и да го продадеш за 6-цифрена сума.​

НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ

Ако публикуваш продуктите си в други маркетплейсове, ще има много конкуренти с идентични артикули и ще се съревновавате за клиенти, което ще води до сваляне на цените. Ако използваш собствения си уебсайт, там няма да има други продавачи, така че посетителите на твоя онлайн магазин ще купуват само от теб.

ИЗБЕРи НАЙ-подходящото за теб ОБУЧЕНИE за Shopify Дропшипинг и се научи

Shopify Дропшипинг с вътрешни доставчици

289 лв.

Shopify Дропшипинг с Aliexpress

249 лв.

изгради ЛИЧЕН онлайн ДРОПШИП МАГАЗИН без да имаш никакъв предишен опит

Специална оферта

-25%

за всеки Shopify курс с промокод BDSA25