Количка 0
Количка 0

ИСКАШ ЛИ ДА ПОПУЛЯРИЗИРАШ ПРОДУКТА ИЛИ УСЛУГАТА СИ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ НА СКЪПИ МАРКЕТИНГОВИ АГЕНЦИИ ЗА ТОВА?

за кого е подходящ дигиталният маркетинг?

За собственици на бизнес, напълно начинаещи в дигиталния маркетинг

За хора, които искат да изградят и поддържат сами онлайн присъствието на своя бранд, организация​

За хора, които НЕ желаят да се дипломират като дигитални специалисти, а се нуждаят от практически стъпки в социалните мрежи.

КЛИЕНТИТЕ ТИ СА ОНЛАЙН – БЪДИ И ТИ!​ Избери най-подходящото за теб обучение

онлайн курс "дигитален маркетинг за начинаещи"

Тук ще научиш как да 

Онлайн курс "Продавай с facebook"

Правопропорционално с увеличаване на онлайн присъствието ви, се увеличава броя на достигнатите аудитории, увеличава се трафика към сайта ви, увеличават се продажбите и разпознаваемостта на вашия бранд (популяризирането на бизнеса ви)! Правилно изградена бизнес страница, ангажиращите вниманието публикации и качестената рекламна стратегия могат да ескалират бизнеса ви до нови нива, за каквито не сте и мечтали.

ИСКАШ ЛИ ДА СЕ НАУЧИШ КАК САМ ОТ ВКЪЩИ ДА СЪЗДАВАШ И УПРАВЛЯВАШ УНИКАЛНИТЕ РЕКЛАМИ НА ТВОЯ ПРОДУКТ, УСЛУГА, БИЗНЕС?
Ако отговорът ви е „ДА“ сте на точното място, защото цялата информация, от която имате нужда се съдържа в курса по „Изграждане на продажбени постове и управление на реклами във Facebook & Instagram“.

ОНЛАЙН КУРС "Тайните на instagram"

Ако отговорът на тези въпроси е „Да“, то това обучение е точно за теб!

ОНЛАЙН КУРС "Имейл Маркетинг кампании"

Как да създадеш ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ ФУНИЯ, с която да привличаш повече клиенти и да реализираш повече продажби?

В курса по Имейл маркетинг ще получите детайлна информация за спецификите на имейлите като продажбен инструмент и ролята им на канал за персонална комуникация с клиенти. Ще се запознаете с елементите, които правят един имейл успешен и актуалните тенднеции в областта.  Ще ви бъдат представени и много конктретни примери за добри практики и полезни съвети от света на имейл маркетинга. В обучението ще имате възможност в реално време да усвоите тънкостите на работа с една от най-популярните платформи за провеждане на имейл кампании. Реално ще се сблъскате с всеки ключов елемент от имейл маркетинга, така че успешно да прилагате наученото на практика.

ОНЛАЙН КУРС "Психология на продажбените изображения"

Привличай повече последователи и клиенти чрез ВЪЗДЕЙСТВАЩИ ПРОДАЖБЕНИ СНИМКИ!

Курсът е предназначен за всеки, който иска да научи как да създава и използва ефективно изображения за представяне и популяризация на своя бизнес, продукт, услуга. Включено е още приложението на продажбените снимки за маркетингови кампании в социалните мрежи и онлайн магазини.
В дигиталния свят снимките носят послание, предават информация и мотивират към действие. А не е ли именно това, което търсят всички? Привличането на ВНИМАНИЕ е изключително трудно в днешно време, тъй като сме бомбандирани от реклами навсякъде. Именно поради тази причина е още по-важно да правим качествени изображения, които да ни открояват от конкуренцията; да предизвикват интерес; да повлияват върху вземането на решение за покупка и да оставят траен спомен в ума на зрителя. Това се случва като чрез изображението предизвикаме неговите емоции. Ако искате да научите повече, то курсът е точно за вас.