My Cart 0
My Cart 0

ИСКАШ ЛИ ДА СЪЗДАДЕШ СВОЕТО НОВО БЪДЕЩЕ?

Ако отговорът е “ДА”, знай че, това няма как да се случи, ако разчиташ само на възпитанието си вкъщи и образованието в училище!

Родителите ни са били наши ролеви модели и от тях сме получили вярванията и убежденията си за хората, парите и живота като цяло. Тези програми (парадигми) контролират всяко наше решение и действие дори като възрастни!!!

Дали обаче ни помагат или ни пречат?

Това може да разберете като видите резултатите си.
Постигнали ли сте целите си, имате ли красиво и здраво тяло; а мечтаният партнъор; колко е голяма банковата ви сметка; живеете ли мисията си; колко сте удовлетворени от себе си и живота си???

 

Голямо влияние върху личния ни успех и себереализация, има и училищната система, която ни учи, че трябва да се борим за оценки, сравнявайки се с другите, което води до вярването, че живота е състезание, а това ни обрича на вечна борба, ниска самооценка и нереализиран потенциал. Учат ни да се държим „добре“, да бъдем идеални, за да няма наказания, което ни превръща в перфекционисти и прилежни изпълнители на чуждите нареждания, т.нар. „безропотна маса“ или послушен народ, които да работи, ако може денонощно за смешно заплащане и да се върти в „омагъосания кръг“ на борбата за оцеляване. После се чудим защо хората са стресирани и болни…

Това е живота на „ЖЕРТВИТЕ“- на хората, които нямат цели и се оплакват от всичко, обвиняват себе си и целия свят за несполуките си; мразят живота си, но не правят нищо да го променят; самочувствието им е по-ниско от тревата, а страховете по-големи от небесата; носят се „по течението“ с вредните си навици, но ги мързи да се променят, защото „няма смисъл“ да излизат от комфортните си зони… Познато ли ви е това??? Понякога всеки от нас изпада в състоянието на „жертва“, но когато сме достатъчно осъзнати, можем бързо да го заменим с това на „създател, творец“ на собствената си съдба. Ти можеш да управляваш своя кораб качествено като всеки ден се приближаваш до мечтите си чрез ОСЪЗНАТИ ИЗБОРИ и ЕЖЕДНЕВНИ ДЕЙСТВИЯ!

Лао Дзъ

"Който си мисли, че е научил всичко, той всъщност нищо не знае."

Тони Робинс

"Основният ми принцип в живота е CANI = constant and non-endless improvement (постоянно и неспирно подобрение)"

Марк твен

"Не позволявай училището да попречи на образованието ти."

Джим Рон

“Формалното образование ще ви изкарва прехраната, но самообразованието ще ви направи богати!“

вярвай в себе си! ТИ ЗАСЛУЖАВАШ! Ти си достатъчно добър! Ти си ценен!

запомни, че винаги имаш избор!

ТОВА НИКОЙ НЕ НИ УЧИ! Във всеки един момент, във всяка ситуация, аз винаги имам ИЗБОР – аз решавам – не родителите ми, не партнъора, не децата, не шефа – АЗ ИЗБИРАМ КАК ДА ЖИВЕЯ, КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМ И КАКВО ДА ПРАВЯ и пак аз нося отговорността за всичките си избори!

ОСЪЗНАВАЙКИ ТОВА Е ВРЕМЕ ДА СЛОЖИШ КРАЙ НА ОПЛАКВАНИЯТА И ОБВИНЕНИЯТА! Защото с тях си оставаш “жертва”, а си тук, за да бъдеш “господар на живота си”, нали така?

Ето това е да се осмелите да надскочите себе си и системата, да ре-програмирате „ограничаващите си вярвания“ от детството, да предприемете различни от останалите действия и да постигнете различни резултати. Ето това е да бъдеш автентичен, цялостен, осъзнат, емоционално интелигентен, решителен, проактивен човек, творящ живота си по начин, какъвто сам е избрал, а не какъвто някой друг му е наложил!

Колко силно искаш да постигнеш успех в живота?

Ако отговорът е “МНОГО”, си на точното място! Аз инвестирам в себе си ежедневно повече от 10 години и ще ти покажа уникална система за личностна трансформация!

избери да се самоусъвършенстваш

ОСЪЗНАТОСТ

Ставаш по осъзнат за мислите, чувствата и действията си. Започваш да разбираш по-добре себе си и другите, което води до позитивни промени. Живееш в настоящето и правиш осъзнати ИЗБОРИ!

ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ

Подобряваш качеството си на живот и отношението си към хората и събитията. Ставаш удовлетворен от всичко, което си, което имаш и правиш. Приемаш и обичаш от сърце и това ти се връща като бумеранг!

САМОУВЕРЕНОСТ

Започваш да обичаш себе си истински, ставаш по-уверен, по-решителен и по-смел. Вярваш, че ти можеш, заслужаваш и си достатъчно добър! Готов си да рискуваш с нов бизнес, ново запознанство, говорене пред хора и т.н.

Спокойствие и Баланс

Успяваш с лекота да управляваш емоционалните си състояния като приемаш и негативните емоции, но не оставаш в тяхна власт за дълго. Избираш радостта пред стреса и гнева!

Успех и развитие

Заменяш бедното мислене за липса с такова за благополучие. Превръщаш се в магнит за желаното от теб, защото вибрираш на високи честоти. Разширяваш комфортната си зона постоянно без да се осъждаш при провал, защото знаеш, че всичко е урок!

Пример за другите

Най-важно е в какъв човек се превръщаш по пътя към целите си. Когато се подобряваш постоянно, ти даваш пример на близките си и мотивираш другите да се променят!

Къде бях и накъде отивам?

Преди се опитвах да променя всичко друго, но не и себе си. Постоянно правех забележки на хората, съдех и критикувах поведението им, обвинявах ги за собствените си грешки и провали, сравнявах се с другите, обиждах им се, бях груба и гневна понякога  – не можех да се контролирам. Преди аз бях неосъзната, нетърпелива перфекционистка, която вредеше най-много на себе си!

Днес, аз съм уверена в собствените си способности за промяна и постигане на успех, както в личностно, така и в професионално направление. Днес аз живея живота на мечтите си, благодарение на ежедневните малки стъпки към личностната трансформация. Аз успях да се свържа истински със себе си, със своя вътрешен свят; успях да се наблюдавам и опозная до степен, в която да контролирам мислите и чувствата си, а оттам поведението и резултатите си; успях да постигна мир в сърцето, баланс и удовлетворение от себе си и живота като цяло. АЗ успях да се препрограмирам! 
Щом аз мога, знам, че и ти можеш, стига да го поискаш!

 

започни отвътре – навън

Промяната започва отвътре – навън или както Джим Рон казва: „Ако искаш да промениш света, първо промени себе си“.

Единствената сила, на която може да се разчита и която е достъпна на всяко човешко същество, е силата на собствените му мисли. Само тях може да контролираш. А ако го правиш с ясно съзнание, ще се научиш и да контролираш емоциите си, а оттам и поведението си. Може да не притежаваш способността да контролираш други хора, но можеш да контролираш начина, по който реагираш на техните действия!

Можеш да избереш да се фокусираш върху своите цели и план за бъдещето и всеки ден да вървиш с усмивка по пътя на живота, приемайки и добрите и лошите неща с презумцията, че “Всичко се случва за твоето най-висше благо”!

готов ли си да създадеш своето ново бъдеще?

намираш се на 1 крачка разстояние от тотално различния си живот! направи я сега и избери обучение!

С тeзи практически програми ще се научиш чрез доказани методи как да бъдеш, да правиш и да имаш всичко, за което някога си мечтал! Ще извървиш заедно с Ваня пътя на осъзнаването, целеполагането и пълната трансформация. Ще се превърнеш от “жертва на обстоятелствата” в “творец на собствения си живот”. Ще вникнеш дълбоко навътре в себе си; ще правиш много упражнения, с които да превърнеш мечтите си в цели, а след това в реалност. Резултатите в живота ти ще станат други – по-красиво и здраво тяло, по-добри връзки с хората, повече пари и увереност в собствените сили.
Промяната е гарантирана!
Системата може да бъде приложена за всяка сфера от живота – пари, връзки, бизнес, здраве.
Използвани са технологии от НЛП, психологията и коучинга.

СЪТВОРИ БЪДЕЩЕТО СИ​

Това обучение е насочено към всеки, който иска да направи качествена промяна и да стане дизайнер на мечтания си живот!! С курса ще получи яснота на целите си, мотивация да действа и много техники за самопомощ.
Започни сега

по пътя на трансформацията

Това обучение е насочено към препрограмиране, както на нежелани навици, така и на ума като цяло. Което предизвиква промяна в поведението и съответно резултатите в живота.
Започни сега

Запиши час за лична коучинГ сесия с Ваня!

Личната коучинг сесия се провежда на живо или чрез онлайн видео връзка в рамките на 60мин. ЦЕНА 50ЛВ.

Индивидуалният коучинг е процес, който те навигира по пътя към придобиване на осъзнатост по отношение на това кой си, къде се намираш, къде желаеш да бъдеш и как да постигнеш резултатите, към които се стремиш. Той ти помага да освободиш своя скрит потенциал и да изживееш всеки аспект от живота си по оптимален, ползотворен и удовлетворяващ начин. Тази програма ще те преведе през доказан ефикасността си процес, персонализиран специално за теб така, че да ти предостави максимално добри резултати. 

 

Гледай безплатни УРОЦИ

Play Video
Play Video

за кого е подходящо?

Искаш подобрения в работата или бизнеса?

Ставаш по осъзнат за мислите, чувствата и действията си. Започваш да разбираш по-добре себе си и другите, което води до позитивни промени. Живееш в настоящето и правиш осъзнати ИЗБОРИ!

Искаш да бъдеш Selfmaster?

Всеки, който иска да се учи и подобрява

искаш качествена интимна връзка?

Заменяш бедното мислене за липса с такова за благополучие. Превръщаш се в магнит за желаното от теб, защото вибрираш на високи честоти. Разширяваш комфортната си зона постоянно без да се осъждаш при провал, защото знаеш, че всичко е урок!

искаш по-красиво и здраво тяло?

Успяваш с лекота да управляваш емоционалните си състояния като приемаш и негативните емоции, но не оставаш в тяхна власт за дълго. Избираш радостта пред стреса и гнева!

Ето какво споделят другите за Ваня и работата й

5/5

От скоро следя вашите видеа в youtube, доста добри информативни клипчета правите за личностно развитие. Искам да ви благодаря за информацията, която споделяте. Продължавайте в същия дух и знам, че след време вие ще сте едно от имената в България за личностно развитие.

Йордан Кръстев
5/5

Ти си страхотна – не помагаш на един или двама, а на много повече хора. Бях отчаяна, но ти много ме мотивира. Следвам те с голям интерес. Харесва ми, че обръщаш внимание на нещо, което те е впечатлило и обясняваш най-важното. Продължавай само напред.

Рони Попов
5/5

След семинара по дропшипинг видях и youtube канала ти и искам да ти кажа голямо БЛАГОДАРЯ за труда.  Вече уплътнявам времето до работа с твоите аудио записи.

Галя Методиева
5/5

Благодаря, че има хора като теб. Действаш ми много позитивно и се променям благодарение на знанията, които споделяш. Страхотна си! Много успехи.

Станимира Георгиева
5/5

Много е хубаво това, което правиш. Мен лично ме зарежда с позитивна енергия и много ми харесва гласа ти. Личи си, че си много позитивен и слънчев човек. Докато те слушам, рисувам красиви картини, които да зарадват някой друг.

Даниела Петрова
5/5

Искам просто да изразя възхищението си. От година слушам вашите аудио книги и съм си казвала “тази жена е голяма работа да го прави”. Имате пленителен глас и с удоволствие ви слушам.

Ива Парапанова
5/5

В ситуацията с дебнещия вирус има и нещо позитивно – повече време за нас за преоткриване на себе си и саморазвитие, онлайн обучения, както и слушане на книги. Гласът ти е прекрасен, както и ти самата. Продължавай напред и нагоре. Точно от твоята мотивация, менторство и ресурси за развитие имам нужда! Благодаря ти.

Виктория Накова
5/5

Ти си интересна, увлекателна и така обощаваш нещата РАЗБИРАЕМО, че няма как да не го осъзнаеш. Научавам интересни неща от теб и ти желая успеха ти да се утроява. Чакам твоята книга с нетърпение.

Джовани Колев
5/5

Много ми липсват видеата ти за личностното развитие. Говориш много увлекателно и в трудни моменти съм си пускала твое видео и светът е ставал някак си по-добър.

Петя Апостолова
5/5

Ваня е прекрасна. Личи си, че прави всичко от дълбините на сърцето си. Наистина променя съдби към по-добро, а това е велико!

Дария Симеонова
5/5

Благодаря за нещата, които ме съветваш. Ти си моята най-добра приятелка и моят най-добър ментор. Без теб нямаше да бъда това, което съм.

Андрей Илков
5/5

Препоръчвам те на всичките си познати.  Обичам всичко, което правиш. Надявам се скоро да посетя и твой семинари. Продължавай да вдъхновяваш!

Никола Щърков
5/5

Невероятен лектор!

Йордан Йорданов

защото го заслужаваш!

30% off

промокод: VANYA30

Валидно и за двата курса