Количка 0
Количка 0

Корпоративни клиенти форма

Отвори бутон
7%

Анкета

Поздравления, имате възможност да кандидатствате за БЕЗПЛАТНА консултация, на която ще ви насочим как можете да изградите свой успешен онлайн бизнес в платформата на Амазон.

Но преди да продължим напред, само няколко думи, които са важни за нас.

Ние предлагаме цялостни решения и помагаме на компаниите да развият успешен маркетплейс бизнес в Европа и САЩ, като предоставяме експертни услуги и консултация.

Всеки ден десетки компании въвеждат имената си в тази форма. И само част от тях преминават през целия процес на кандидатстване.

Моят екип и аз поехме ангажимент. Ангажимент за качество. Ние избираме да работим с бизнеси, които реално имат потенциала да бъдат успешни.

Нашите най-успешни клиенти са готови да инвестират в себе си и личното си израстване като предприемачи. Това са хората, които наистина осъзнават, че нищо в живота, което струва енергия и време, не е безплатно.

Важно е да знаете, че ако не сте готови да инвестирате в себе си и вашия собствен бизнес, как бихте могли да очаквате други да инвестират в него и продуктите, които предлагате?

Това е нашето вдъхновение и искаме да сме открити още от самото начало. Също така, как бихме могъли да ви научим да изграждате упешен бизнес в онлайн маркетплейси, ако самите ние не го бяхме направили?

Виждате ли, тук сме напълно прозрачни. Затова бихме искали, да прочетете внимателно въпросите и да отговорите коректно на всеки един от тях. Анкетата ще ви отнеме максимум 20 минути. Колкото повече усилия положите, толкова повече ще се разграничите от останалите кандидати.

Поздрави и успех!
Екипът на Българска Дропшип Академия

CAPTCHA image

Това ни предпазва от спам. Благодаря ви