Ние от екипа на Българска Дропшип Академия вярваме, че всеки човек е творец на собствения си живот, но също така може да оказва влияние и върху живота на другите; може да допринася за една позитивна промяна в света като цяло.

КАК ЛИ?
Като ДАВА от себе си – внимание, време, пари, енергия, знания, подкрепа, любов. Ключът е в даването, а не във вземането! Когато човек ДАВА без да очаква нещо в замяна, той се променя духовно и израства.

Ние живеем във взаимозависим свят и благодарение на всички хора, ние прогресираме интелектуално, финансово, духовно, физически, политически и т.н. Когато спрем да мислим само за себе си и започнем да служим и да се отдаваме на нещо отвъд нас, на нещо по-голямо от нас самите като например близките хора, обществото, мисията ни или живота като цяло, тогава разбираме смисъла на живота, изпитваме вътрешно удовлетворение и щастие.

От нас зависи да направим съзнателния избор дали да се фокусираме върху себе си или да обърнем внимание на това как можем да сме полезни на хората. Нужна е една мисъл „Как мога да бъда полезен? По какъв начин мога да служа на другите?“

Смисълът на живота е в служенето! Хубаво е всеки човек да служи на другите хора! Ние за това сме родени!

Както Бърнард Шоу казва: “Ето я истинската радост от живота, че той ще бъде използванза цел считана от мен за най-величествена; че ще бъде сила на природата а не трескава, егоистична, малка буца от страдания и жалки оплаквания, че светът не се е посветил на моето щастие. Мисля, че животът ми принадлежи на цялото човечество и докато съм жив – имам привилегията да правя за него каквото мога. Иска ми се да съм съвършено изчерпан, когато умра защото колкото повече работя, толкова повече живея. Наслаждавам се на живота, заради самия него. За мен той не е малка свещичка, а великолепен факел. Ще го държа вдигнат високо и ще сторя всичко, което е по силите ми, за да засвети още по-ярко преди да го предам на следващите поколения!”

Ние от Българска Дропшип Академия обичаме да служим и от личен опит знаем колко приятно е чувството да даваш безусловно. Затова подкрепяме легитимните благотворителни и доброволчески инициативи с кауза. Това, което може да дадем е нашето време, енергия и знания. Целта ни е да допринесем чрез тях за набирането на средства за лечение или финансова подкрепа на хора в неравностойно социално положение; за почистване на околната среда; даряване на храна и дрехи в социални домове и т.н.

Всичко това вече сме правили, но имаме желание да продължаваме и да се разширяваме с все повече благотворителни участия. Някои от лекторите на Академията изпитват радостта от служенето като са доброволци в различни семинари и/или участват чрез презентации и обучения в организацията “Учи и Споделяй”. Всички средства от тези трейнинги се даряват за деца и тийнейджъри в неравностойно положение, желаещи да участват в Семинари Инсайт.


✉ Ако организирате благотворителна и/или доброволческа инициатива с кауза, може да се свържете с нас за участие:
Телефон за връзка: 0898 60 59 34 (делник 10:00 – 17:00ч.)
Email: [email protected] / [email protected]
Facebook: Българска Дропшип Академия / Bulgarian Dropship Academy
Instagram: bulgariandropshipacademy