My Cart 0
My Cart 0

ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ

Пълна автоматизация на дропшипинга в eBay – всички решения за твоя бизнес на едно място!

ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ

Пълна автоматизация на дропшипинга в eBay – всички решения за твоя бизнес на едно място!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ АВТОМАТИЗАЦИЯ
С TRIPLE MARS

24 / 7 Автоматично следене на цените и наличностите в eBay магазина

Предоставя възможност за закупуване на легални ваучери (Gift cards)

НАПЪЛНО автоматично пускане на поръчки от Amazon и Walmart

Aвтоматично качване и конвертиране на тракинги в BCE тракинги, които да се валидират от eBay

Управление на безброй eBay и PayPal акаунти от едно място

Aвтоматично отчитане на печалбата и осчетоводяване с реални фактури

Изстреляй до нови висини дропшип бизнеса си с TripleMars

Свали и прочети повече за функциите на TripleMars, ако искаш да се възползваш от всички предимства, които софтуера може да ти даде.

*Попълвайки и изпращайки формата, Вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения от Българска Дропшип Академия ООД.

bdsa_mockup_tm_free_trial_ebook_png-2

Как да пускам поръчки бързо и лесно?

В дропшипинга всеки иска да има много поръчки, защото това означава много приходи, но и много работа по обслужването им. Е, вече има решение и на това!

При постъпване на поръчка в eBay, TripleMars автоматично купуват вместо нас стоката.
Може да поръчват продукти от онлайн маркетите на Amazon и Walmart.

TripleMars осъществяват поръчката в рамките на 5 мин след постъпването й в нашия eBay магазин!

Край на проблема със забавянето на доставките.
Използват Priority Shipment в Amazon, което гарантира доставка до 3 дни дори в извънредно положение.

Как да увелича печалбите си?

Всеки дропшипър, който купува стока от Аmazon, е попадал на продукт, който не може да поръчва многократно. С Тriple Mars лимитираните продукти вече не са такива!

Може да продаваш с висок марж продукти, които другите дропшипъри не могат да купуват от Amazon, поради ограничения в броя на поръчките от един акаунт.

Всеки онлайн търговец знае колко е неприятна тази ситуация. Инвестирал си време да качиш продукта в своя eBay магазин и тъкмо когато започнеш да го продаваш, Amazon не ти позволява да поръчваш повече бройки от един акаунт. Така се принуждаваш да отваряш втори амазонски акаунт или просто да спреш да продаваш този продукт.

Този проблем може да бъде разрешен с опцията “Buy it for me” на TripleMars. Освен това през един профил в софтуера може да се управляват безброй eBay и PayPal акаунти.

Как да използвам Амазон като доставчик?

Когато правиш много продажби в eBay, съответно трябва да пазаруваш много и от Amazon. Когато поръчаш един и същи продукт повече от 20 пъти за 2 дни ставаш подозрителен. Не че вършиш нещо нередно, просто Amazon не харесват дропшипърите и затова понякога затварят нашите клиентски акаунти.

Проблемът е, че използваме “gift cards” (подаръчни ваучери), които зареждаме с пари и използваме за закупуване на стоката днес. Ако останат пари в картата и ни затворят акаунта в Amazon, сме на загуба. А никой не иска това, нали?

Спри да губиш пари с Triple Mars!
Toй решава напълно проблема със затворените акаунти като поръчва стоката в Амазон от корпоративен акаунт, който дава още много предимства. Използвай опцията “Buy it for me” и ще се убедиш в това.

СПЕЦИАЛЕН БОНУС САМО ЗА ТЕБ!

Един месец безплатно ползване на всички функции на ТripleМars!

Как да се предпазя от загуби?

Когато продаваш онлайн стока, която не притежаваш е изключително важно да следиш наличностите и цените на продуктите на своя доставчик.

Ако той вдигне цената и ти също трябва да го направиш, иначе рискуваш да продаваш на загуба. Може и някой продукт да мине “out of stock”, т.е. да не е наличен повече, което отново би ти създало проблеми, ако не забележиш навременно тази промяна.

Ако продаваш до 10 продукта е лесно да ги следиш ръчно. Представи си, обаче, че имаш 100 или 1000 предмета в магазина си. Ще полудееш, ако трябва да проверяваш всеки един по няколко пъти на ден, нали?

Затова TripleMars aвтоматично променят цените на продуктите ни в eBay, така че да НЕ продаваме на загуба! Те поддържат доставчиците Amazon, Walmart и Aliexpress.

Как да поддържам здравето на акаунта си?

В онлайн продажбите всеки търговец предоставя т.нат. “tracking numbers” (номера на товарителница), с които клиентът да проследява предвижването на стоката.
Дропшипърите взимат тракингите от техните доставчици като Amazon, Walmart, Aliexpess и т.н.

Изключително важно за eBay е да се качват тези тракинг номера на време и да бъдат валидни. Ако тези условия не се спазват магазинът започва да “умира”. eBay намаляват трафика и поръчките, докато накрая затворят напълно акаунта. Задължително условие, за да бъдат валидирани в eBay тракингите е те да тръгват от една и съща локация.

Край на проблема с невалидираните тракинги!

TripleMars oбръща тракингите, които получаваме от Амазон и Walmart в BCE тракинги и така защитава нашия eBay акаунт! Също така предоставя реален shipping адрес в САЩ, който гарантира произхода на стоката.

Как да съхраня eBay магазина си?

“Suspenеd buyer account!” е най – неприятното нещо, което може да се случи на един онлайн търговец. Това означава, че eBay са решили да затворят търговския акаунт, поради неспазване на политиките им. Често причина за това е и липсата на доказателство за произхода на стоката и невалидните тракинг номера, които сриват рейтинга и трафика към магазина.

ТripleМars има решение и на този казус! Те издават реална фактура за всякa поръчка, която минава през софтуера. Тя ни позволява да се легитимираме пред eBay и PayPal, а здравето на eBay магазина остава непокътнато. 

Бъди част от общността

Присъедини се към групата на TripleMars Bulgaria, за да получаваш актуални новини от света на дропшипинга

Разрасни eBay ДРОПШИП БИЗНЕСа си с лекота!

Виж още интересни неща за Triple Mars

Aкo не си дропшипър, но искаш да продаваш и печелиш в eBay, може да стартираш с нашите онлайн обучения

Започни онлайн бизнес в eBay

Научи се да препродаваш стока, която не притежаваш без инвентар, без складове, без риск.

Създай свой магазин в eBay и работи за себе си.

Продавай, каквото пожелаеш на пазар по твой избор в зависимост от езика, който говориш най-добре: Европа и или САЩ

Печели пари от вкъщи, докато пътуваш или си на почивка.

Запознай се с най-бързо развиващата се онлайн търговия – модела на дропшипинг.

Практически опит

Актуална информация

Работеща система

Генериране на печалби